%
  • € 0,-
  • € 1.000.000,-

STICHTING GODOGOOD

  • Looptijd: van 27 april 2014 tot 31 december 2017
Doneer nu

Stijn Gabeler

  • Noord-Holland, Alkmaar
  • 40 jaar
  • Man
  • 27/04/2014
  • 27/04/2014
  • € 0,-

STICHTING GODOGOOD

PROJECT: GODOGOOD.NL

Stichting GODOGOOD zet zich in dmv openbare youtube producties en registraties van stichtingen en goede doelen. Ook is de Stichting GODOGOOD via vrijwilligers te verbinden met scholen, bedrijven en organisaties of instellingen. De doelstellingen zijn omschreven op de sites en blogs, .. De missie van de Stichting GODOGOOD is om in Nederland en Wereldwijd actief aanwezig te zijn voor goede doelen ondersteunende projecten. Door vrijwilligers te verbinden met hulporganisties en verslaggevingen op een duurzame manier structuur te geven waardoor structurelere vormen van aanbod kunnen worden gematched met de vraag en hulpvragen van de mensen, de dieren en de natuur (Flora en Fauna); Ontstaat er een netwerk en portaal wat zich doeltreffend inzet voor verbeteringen en een waarborg kan leveren in de vorming van controle systemen en onderhoud en veiligheids ervaringen. Het hoofddoel van GODOGOOD is om mensen te motiveren, inspireren en te helpen activeren in gedachtens en acties die een gewenste verbetering kunnen leveren. 1 malig of duurzaam en structureel. Vaste contracten kunnen een bijdrage leveren tot een zekerder bestaan met zorgvuldigere en zelfstandigere vormen van ondernemen en privatisering en openbaring. Het deel: beheer en bewaking is hierbij een openbaar gedachtengoed wat gedeelt mag worden en waarbij materie ondergeschikt kan raken aan de gewenste en beoogde verbeteringen. Mind of Matter,.. Verstand boven Materiële welvaart. Het logo, de naam en de missie GODOGOOD zijn ontstaan door registraties geregeld door: Stijn C.R.E.C.Gabeler 184840582 B.01. NL info@godogood.nl +31(0)622869860 Samen staan we sterk. GODOGOOD INTERNATIONAL Samenwerken voor een hulpvaardigere wereld.

Meer info: http://www.godogood.nl

Deel deze geefpagina:

Godogood (Stichting)

Godogood (Stichting) logoSTICHTING GODOGOOD zet zich in voor goede doelen en stichtingen om via inzamelingsakties en media-producties aandacht en interesse te wekken naar de hulpverlenende projecten en producties. Via een concrete programmering en plan ondersteunen de stagieres,medewerkers en vrijwilligers de gekozen goede doelen. 90% van elke donatie zal worden gedoneerd aan 1 tot 9 gekozen goede doelen of stichtingen. Donateurs en sponsoren van STICHTING GODOGOOD kunnen ook naast financiële steun iets betekenen binnen uw project, bedrijf of organisatie. Door dit platform en netwerk ontstaat er meer inzicht, controle en registraties, betere transparantie en hogere resultaten in de vorm van steun en support. lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Stijn Gabeler


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Godogood (Stichting) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Godogood (Stichting) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.